Friday, May 2, 2014

Kelambu Khemah Kami

Bismillahirahmanirrahim


Macam comel je. Macam best je. Macam ok kan?

This is not a new hot trend. Dah lama dah orang jual kat internet. Kat Pasar Pandamaran pun dah lama ada. Tapi, baru this week hubby beli kat Mr DIY. RM39 untuk saiz tikar evamatic bunga depan belakang macam dalam gambar tu.

Tengok khemah dalam rumah ni, teringat zaman sekolah menengah dulu. Masa tu saya  memang aktif join camping ni. Ada A-tent, ada dorm. Ha, sekarang khemah dan kelambu ni dah diinovasikan menjadi satu. Sangat practical untuk digunakan sebab tak yah nak sangkut kat dinding. Lagi satu bestnya tak panas. Still boleh rasa kipas siling macam biasa. Kalau pasang air-cond, of course la sejuk, kan. Nak pasang dia senang. Nak simpan balik tu saya tak pandai. Kena minta tolong dari hubby.

Ok, saya nak sambung tengok Kabhi Kushi Khabi Gham. Good nite :)

2 comments:

  1. Salam Perkenalan.
    Jom join GA saya :)
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/happy-hour-giveaway_5.html

    ReplyDelete
  2. Macam best je bile dgr description Diana ttg kelambu ni. Dulu mase gune yang mak mertua punye... Panas. Tak rase angin kipas. Tu yang x beli..

    ReplyDelete